Irattári terv készítése

Ha még nincs Irattári tervük, segítünk elkészíteni. Felmérjük a helyi specifikumokat és felállítjuk az elektronikus iktatás formáját. Amennyire csak lehetséges meghagyjuk a kézi nyilvántartásban, iktatásban megrögzött “szokásokat”. Megbeszéljük az irodai, ügyviteli gondokat. Az újdonságok bevezetéséhez tanácsot adunk.

Telepítés

Telepítjük és regisztráljuk a programot. A megismert munkafolyamatok alapján felhasználók, partnerek, törzsadat és jogosultságok, valamint a perifériák, scanner és nyomtató beállításainak rögzítése az alkalmazásban. Szoftver

Oktatás

A teljesség igénye nélkül néhány lépés: rögzítések az iktatásban és a partnerkezelő programrészekben, gyorskereső funkció használata, határidő nyilvántartás, lekérdezések bemutatása, kimutatások készítése – saját lista, valamint az OFFICE programok segítségével.

Forró-drót

Ügyfeleink részére telefonos szolgáltatást nyújtunk munkanapokon 09.00-17.00 között bármelyik elérhetőségünkön. Vagy írjon nekünk levelet a honlapon keresztül: üzenet írása…, regisztrációs kulcs kérés…. Örömmel állunk a kihívások elé.

Távsegítség

Segítséget nyújtunk a program használatához, korlátozott mértékben a hibák elhárításához, valamint a programban rejlő lehetőségek kihasználásához is. Informatikai problémák megoldásában kiterjedt ismereteink vannak, szükség esetén szívesen állunk az ügyfelek rendelkezésére.

Úton-útfélen

Fontos számunkra a személyes kapcsolattartás, ezért még ‘úton-útfélen‘ is megállunk, hogy Ügyfeleink a lehető leghamarabb megkapják a megfelelő információt. Irattározás területe a mi szakterületünk is. Bátran keressen minket, ha problémája van, de a dicséretet is meghallgatjuk.