Ehhez rendelkezésünkre áll a „Rend” alkalmazás, ami sokféle igényt kielégít az iktatás és irattározás területén.Egyszer valaki azt mondta: „Ha a hobbidat választod munkádnak, egy napot sem kell dolgoznod.” Igaza volt. Nekünk a munkánk a hobbink. Szeretjük amit csinálunk. Közfeladatot ellátó hivataloknak, irodáknak, iskoláknak, gazdasági társaságoknak, alapítványoknak végzünk távmunkában (saját irodában vagy helyszínen):
Irodánk jó felszerelt, rendelkezünk a szükséges eszközökkel, de szívesen dolgozunk külső munkahelyeken is. Tudjuk milyen az, hogy ha nincsenek meg a megfelelő körülmények, valami hasonló alakulhat ki, mint a galériában vagy itt a képeken:
Szeretné, ha irattára inkább így nézzen ki?

Ha szeretné, hogy iratait rendbe rakjuk, irattározzuk, törvényi előírások szerint selejtezzük, nyilvántartást, iktatást utólag elvégezzük, archiváljunk, szívesen megtesszük, mert ehhez értünk, tudjuk, hogy kell csinálni. Elégedett ügyfeleink is tanúsíthatják.

Az adatbázisból, perceken belül a megfelelő információ halmazt, kimutatásokat lehet adni szerződésekről, megrendelésekről, folyamatban lévő feladatokról, határidőkről, partnerekről. A legjobb döntésekhez a legtöbb és a lelehető legjobb információra van szükség.

Kimutatás pillanatok alatt!

Rend-ben felvitt nyilvántartott adatokból, archivált információkból, digitalizált dokumentumokról, jelentés készíthető és akár táblázatos formában MSOffice (word, excell) alkalmazásba lehet továbbítani.

Háttérből segíthetjük ügyfeleinket utólagos vagy naprakész ügyirat rendezéssel, irattározással, irodai adminisztrációval, ügyirat kezeléssel, annak érdekében, hogy a szakembereknek ne kelljen poros, elsárgult iratok között órákig, napokig keresgélni, kutakodni, időt és energiát pazarolni, A cél, hogy mindenki azt tehesse, amit igazán szeretne, amiben a legjobb szeretne lenni.
Fontos számunkra a biztonság, és a bizalom kérdése is, melyeket megfelelő szakmai tudás alapoz meg: 1-135-06-01, 139624. Különféle kormányhivatali, minisztériumi és a magánszféra szektorban végzett megbízásokból munkatársaink bőséges tapasztalatai megfelelő alapot adnak, hogy munkáinkat magas színvonalon vagyunk képesek elvégezni még külső helyszíneken is.

Már alig várjuk,

hogy Önökkel együtt álljunk neki a „Rend” rakásnak! Miért? Mert a nyugalomhoz szükség van REND-re. Írjon: azirattaros [kukac] iktatas.hu, azirattaros [kukac] gmail.com címre vagy hívjon a forró dróton: 06 20 48 66 977